Een bedrijfsfilm laten maken?

Elke organisatie wil een verhaal vertellen, van kleine ondernemers tot grote organisaties.  En wat is er meer effectief dan dat te doen door middel van film? Film wordt makkelijk gedeeld en geeft een echt beeld van wie je bent als bedrijf.

Ik help je graag om het verhaal door te vertellen aan jullie doelgroep. Samen gaan we in gesprek om te kijken wie jullie doelgroep is en hoe we die het beste kunnen bereiken. Neem een kijkje op mijn zakelijke website Goudse Films voor meer informatie en voorbeelden.

Ik kijk uit naar je bericht!

Hester

 Wat ik ben ik nog steeds enorm blij met het resultaat… Het is zó wie ik ben, hoe ik doe!! Echt bedankt uit de grond van mn hart.”

Willeke Terlouw, fotografe

portfolio

Brandmovie

Fotografe Willeke Terlouw fotografie wilde een paar korte, krachtige video’s die meer vertelden over wie ze is, wat ze doet voor werk en vooral: hóe ze haar werk doet en wat haar dus uniek maakt. Samen gingen we zitten om een script te schrijven en gingen daarna een paar keer op pad. Heerlijk om zo samen te bedenken en te creeeren!

Dit is de korte variant, voor Willeke maakte ik ook nog een langere variant die ze aan klanten kan sturen als ze een aanvraag hebben gedaan.

www.willeketerlouwfotografie.nl

Bedrijfsfilm

‘Het moet geen standaard bedrijfsfilm worden, maar iets anders, iets unieks.’ Met deze opdracht schreven wij een script waar ze bij kwekerij Zuidplas direct enthousiast over waren. Door de ogen van een gerbera…

www.kwekerijzuidplas.nl 

Aftermovie

Een aftermovie van de introductiedag van Visser & Visser voor de 50 nieuwe collega’s die ze mochten verwelkomen. 

www.visserenvisser.nl 

Promofilm

Arise, onderdeel van de 4e Musketiers (4M), organiseert stoere outdoor vrouwenweekenden. Wij trokken een weekend mee op Vlieland om mooie beelden te schieten. De film – in meerdere variaties afgeleverd – wordt gebruikt op hun website en wordt vertoond op festivals als promotiefilm.

www.arise.to 

Bekijk meer