Hesfilmt 

Hoi, ik ben Hester, getrouwd met Died en moeder van Siem, Nova en Juup. Ik woon in een knus huis in de binnenstad van Gouda. Begin 2013 ben ik begonnen als videografe met Hesfilmt. Sindsdien film ik met heel veel passie en plezier trouwfilms en andere persoonlijke verhalen. Ik voel me elke keer weer enorm gezegend met zo’n heerlijk vak.  Ik kan echt genieten van ieder uniek persoon die ik mag filmen. 

Reizen vind ik heerlijk. Genieten van andere culturen, andere gewoontes en prachtige natuur.  Ik heb met mijn man en gezin al heel veel mooie (backpack)reizen mogen maken en elke keer weer is het een bijzondere ervaring. 

Verder heb ik de gave gekregen om te genieten van kleine dingen, dus dat probeer ik overal te doen. Ik houd van familie, gezellige dingen doen met vrienden, wandelingen in het bos, thee met melk en van God, mijn Hemelse Vader.

Ik kijk ernaar uit je te ontmoeten!

Ervaring met een videograaf

»10 keer gelachen, 10 keer gehuild

Afgelopen zomer zijn wij getrouwd! Een onvergetelijke dag waar Hester echt een toevoeging was aan de dag. Ze was ontzettend lief, behulpzaam, relaxed en een fijne energie om erbij en om je heen te hebben. Het is een super spannende dag, maar Hester zorgde voor rust! We hebben onze film inmiddels 10x gezien en 10x hebben we met tranen gezeten en 10x hebben we ontzettend gelachen om mooie en aangrijpende beelden!! Hester moet op je bruiloft erbij!! Alleen maar lovende woorden!!

Michalis & Laura

 

» Je hebt er ons verhaal van gemaakt

Hester wat ongelooooflijk gaaf dit. Wauw wauw wauw. We staan er versteld van hoe prachtig je alles hebt vastgelegd, tot in de details. We zijn er van onder de indruk. DUIZENDMAAL DANK! Het is echt een prachtig geheel! En die muziek die het geheel helemaal af maakt, je hebt er zoveel gevoel voor, echt bewondering voor! Je hebt er echt een verhaal van kunnen maken, ons verhaal.

Paul & Annelien

» Het blijft steeds raken

Toen wij de film van onze bruiloft ontvingen zaten we de eerste keer ademloos en met een traantje te kijken… Zelfs toen we de prachtige film nog drie keer gezien hadden, bleef hij ons steeds weer raken. Hester heeft zóveel mooie, gevoelige en betekenisvolle beelden weten te vangen, we vinden dat ontzettend knap.
Wat zijn we blij dat we de beelden met daaronder onze eigen muziek, vereeuwigd hebben op film. Nog meer dan foto’s kunnen zeggen, geven de bewegende beelden een extra intense beleving van onze dag. Net alsof we er weer even naar terug kunnen gaan. En dat gevoel blijft, iedere keer dat we hem weer bekijken. Hester had onze trouwdag op geen mooiere manier vast kunnen leggen. We kunnen HesFilmt bij iedereen aanraden ♡

Daan & Myrthe

 

»Je stelde ons op ons gemak

“Lieve Hester,

Ontzettend bedankt voor de mooie film!
Wat heb jij talent!! Je hebt alle verwachtingen overtroffen. Wij kunnen echt blijven kijken naar de film. Op onze dag stelde je ons helemaal op ons gemak en was je ook echt op de achtergrond. Je hebt beelden gemaakt waarvan wij niet wisten dat jij juist dát had vastgelegd. Kortom, we zijn erg blij!!

Liefs Jarco en Anita

Met mijn schatten