Hesfilmt 

Hoi, ik ben Hester, getrouwd met Died en moeder van Siem, Nova en Juup. Ik woon in een knus huis in de binnenstad van Gouda. Begin 2013 ben ik begonnen als videografe met Hesfilmt. Sindsdien film ik met heel veel passie en plezier trouwfilms en andere persoonlijke verhalen. Ik voel me elke keer weer enorm gezegend met zo’n heerlijk vak.  Ik kan echt genieten van ieder uniek persoon die ik mag filmen. 

Reizen vind ik heerlijk. Genieten van andere culturen, andere gewoontes en prachtige natuur.  Ik heb met mijn man en gezin al heel veel mooie (backpack)reizen mogen maken en elke keer weer is het een bijzondere ervaring.

Verder heb ik de gave gekregen om te genieten van kleine dingen, dus dat probeer ik overal te doen. Ik houd van familie, gezellige dingen doen met vrienden, wandelingen in het bos, thee met melk en van God, mijn Hemelse Vader.

Ik kijk ernaar uit je te ontmoeten!

Met mijn schatten

Ervaring met een videograaf

»Wow, wow, wow

Hester!!!! Wow wow, wat heb jij een geweldige, toffe, mooie film voor ons in elkaar gezet!! Het was echt verbluffend mooi en wat een scherp beeld zeg. Iedereen was overweldigend door de prachtige beelden!! Heel erg bedankt dat je onze dag vast wilde leggen, het was een feestje dat je er bij was ❤❤ Dankjewel.

Daniel & Rosanne

 

» Je hebt er ons verhaal van gemaakt

Hester wat ongelooooflijk gaaf dit. Wauw wauw wauw. We staan er versteld van hoe prachtig je alles hebt vastgelegd, tot in de details. We zijn er van onder de indruk. DUIZENDMAAL DANK! Het is echt een prachtig geheel! En die muziek die het geheel helemaal af maakt, je hebt er zoveel gevoel voor, echt bewondering voor! Je hebt er echt een verhaal van kunnen maken, ons verhaal.

Paul & Annelien

» Verliefd en in tranen

Hester is een lieve en rustig aanwezige videograaf. Tijdens de voorbereidingen hebben we goede gesprekken gehad waarin ik alles kon vertellen/vragen en stond Hester voor alles open. Op de dag zelf was Hester onzichtbaar aanwezig en hielp evt waar nodig was. Zo fijn! En toen we de preview kregen was ik helemaal verliefd en in tranen. Wauw! Zo mooi vastgelegd!! Door Hester haar werk kunnen wij en onze kinderen nog jaren kunnen genieten van deze mooie dag. Hesfilmt is meer dan alleen videograaf!

Rien & Milou

 

»Je stelde ons op ons gemak

“Lieve Hester,

Ontzettend bedankt voor de mooie film!
Wat heb jij talent!! Je hebt alle verwachtingen overtroffen. Wij kunnen echt blijven kijken naar de film. Op onze dag stelde je ons helemaal op ons gemak en was je ook echt op de achtergrond. Je hebt beelden gemaakt waarvan wij niet wisten dat jij juist dát had vastgelegd. Kortom, we zijn erg blij!!

Liefs Jarco en Anita”