Thijs & Maralisa

Jun 27, 2022 | Bruiloft

Videograaf hesfilmt 
“Bij jou wil ik zijn tot ik kaal wordt en oud. Of zou dat andersom zijn?” Deze woorden kwamen van de bruidegom toen ze elkaar een brief voorlazen tijdens de fotoshoot. Het bruidspaar had hesfilmt gekozen als videograaf op hun bruiloft en dat was weer een feest.¬†

Trouwen bij de Mof in Leusden
De fotoshoot vond plaats op de heide. Daarna reden we door naar de Mof in Leusden waar de trouwceremonie plaatsvond in de tuin van de trouwlocatie. En de groepsfoto’s? Kijk zelf maar, dat was een heerlijk feest op zichzelf.

Trouwfilm
Ook een trouwfilm van jullie bruiloft? Bel of mail me of ik jullie datum nog beschikbaar ben. Ik zou het een eer vinden om jullie bruiloft vast te leggen op film.

Geniet van deze Same Day Edit. Voor het bruidspaar maakte ik ook een trouwfilm van 10-14 minuten.