Mini-docu Kalle

Mar 24, 2020 | Levensverhalen

Kinderkanker

9 maanden zijn als je de diagnose kanker krijgt; het overkwam Kalle, deze lieve, dappere bink. Ik mocht hem een jaar volgen; in het ziekenhuis, thuis en op zijn verjaardag. En eerlijk, ik heb echt enorm geworsteld met de montage. Je hebt zo de neiging om het door de muziek oid toch iets rooskleuriger voor te stellen dan het is. En ja, er zijn ook veel lichtpuntjes; hij krijgt heel veel liefde, er is nu inmiddels grote kans op herstel.. maar de keren dat ik Kalle zag, waren vooral gewoon zwaar voor hem en zijn moeders. Het laatste wat je wil, is je kind zo zien lijden, hopend dat het hem beter maakt, maar toch.. en dan sterk blijven. Ja, ik heb echt nog weer meer respect voor ouders met een zorgenkindje.

Ik hoop dat ik de realiteit zo goed heb laten zien en dat het je raakt. Tel je zegeningen als je gezond bent. Dat is echt zoveel waard.

Hoop is een lichtje in je hart dat je kracht geeft voor vandaag en moed voor morgen ♡

Mijke, Jorien en Kalle, bedankt voor jullie openheid!