Mini-docu Aron

May 15, 2018 | Levensverhalen

CONTRAST I “Dokter Pieters? Later, als ik groot ben, en er brand is in het ziekenhuis, dan kan ik komen blussen. Want dan ben ik brandweerman.”

Mini-docu over Aron. Hij volgt behandelingen voor leukemie (kanker) in het Pr. Maxima Centrum in Utrecht. We liepen een 2 dagen met hem mee, 1 keer thuis en 1 keer in het ziekenhuis en daar mocht ik een korte docu van maken.

Wat een pijn, wat een verdriet, wat een blijheid, wat een onbezonnenheid, wat een moederliefde en tja… ik kan nog wel even doorgaan. Het heeft me diep geraakt. Hulde aan alle ouders van kinderen die zo ziek zijn en elke dag maar moeten overleven. En hulde aan al die mooie kinderen, die ondanks dat ze ziek zijn, toch ook gewoon kind zijn. En een hulde aan al dat ziekenhuispersoneel wat er alles aan doet om het zo dragelijk mogelijk te maken. Echt petje af! Kijk mee met Aron en zijn familie ♡

En dank je wel Betsie, familie & prinses Maxima centrum dat ik dit mocht vastleggen.