Stephan & Marlijne

Feb 8, 2024 | Bruiloft

Trouwen bij het Houtse Meer
Wát een toffe locatie om te trouwen, Het Houtse meer in den Hout. Vlakbij de trouwlocatie ligt een mooie zandvlakte met bos waar je trouwfoto’s kunt maken. En de locatie zelf ziet er zowel binnen als buiten heel tof uit.

Christelijke bruiloft
Als jullie in de kerk trouwen, staat er vlakbij de trouwlocatie Het houtse meer een prachtig wit, klein kerkje. Ik ben echt fan van deze bruiloftslocatie, omdat je er écht alles kunt vinden op één plek.

Eigen gelofte tijdens fotoshoot of met ceremonie
Elkaar een brief voorlezen tijdens de fotoshoot of ten overstaan van al jullie getuigen tijdens de ceremonie? Er is voor beiden wat te zeggen. Een brief voorlezen met de fotoshoot is intiem, je kunt echt laten doordringen wat de ander tegen je zegt. Maar een brief voorlezen ten overstaan van al je getuigen is ook weer heel mooi. Je laat het misschien iets minder tot je doordringen, maar iedereen mag toch weten waarom je met elkaar trouwt. Hoe dan ook, als je een brief voorleest op je bruiloft, laat het in ieder geval opnemen door een videograaf. Ik ben zelf nu bijna 10 jaar getrouwd en vond het zo leuk mijn eigen geloftes weer terug te horen toen we onze eigen trouwfilm pas terugkeken.

Dit is een preview. Als jullie videograaf hesfilmt boeken op je bruiloft, krijg je een gemonteerde film van 10-14 minuten.