Uitvaartfilm of afscheidsfilm

Als alles ineens op zijn kop staat, je zelf niet weet hoe het verder moet, is het zo waardevol om achteraf de begrafenis of uitvaart terug te kunnen kijken. Hoe ging het eigenlijk? Wat werd er gezegd? Wie was er?

Uitvaartvideo
Onopvallend aanwezig met alleen mijn camera die geen klikgeluid maakt, film ik de speeches, de knuffels en vooral de kleine momenten die later groots blijken te zijn. Afhankelijk van jullie wensen, film ik thuis, de afscheidsdienst en/of de begrafenis zelf. Ik kan een korte compilatie maken van ca. 7 minuten en daarnaast ook de hele afscheidsdienst opnemen.

Stilgeboren 
Als die ene week voor de begrafenis de enige tijd is die je samen met je kindje hebt, kan ik ook al thuis langskomen om op discrete manier daar mooie beelden te maken voor een herinneringsfilm. Deze herrinneringsfilm wordt soms al tijdens de afscheidsdienst afgespeeld.

Weet dat ik met veel liefde en bescheidenheid iets tastbaars voor jullie zal maken.

Hester

“Dit is zo bizar Hester!! Zo prachtig mooi, met tranen zitten we hier….. Geen woorden voor…. Het is een prachtige herinnering geworden … En het is goed om weer terug te zien. Sommige momenten vergeet je dan toch een beetje.”

Ouders van Lisa, februari 2022

Meer ervaringen

De ouders van Iva, november 2021:

“Lieve Hester, we kunnen niet in woorden uitdrukken hoe enorm dankbaar we zijn met de mooie videobeelden en foto’s die je voor ons hebt gemaakt. Zo prachtig en enorm dierbaar voor ons! Echt geweldig mooi.”

De ouders van Bhodi, januari 2022:

“Dank voor je werkelijk prachtige film materiaal. Wauw, wat heb je het gevoel/de emotie en de kern van de ceremonie goed weten vast te leggen en samen te vatten. We hebben met tranen over onze wangen het bekeken. Het raakt extra door de muziek die er zo passend onder is gezet. Daarnaast heel fijn om de hele ceremonie ook terug te kunnen kijken. We wilden ook nog even terug geven dat, naast het mooie beeld dat je ook passend aanwezig was: professioneel en liefdevol. Dank daarvoor.”

Contact

Graag spreek ik jou/jullie – of een contactpersoon – eerst persoonlijk, zodat ik een offerte op maat kan maken.

14 + 3 =