“Je hebt er echt een verhaal van gemaakt, ons verhaal.”

Paul & Annelien

Jullie bruiloftsfilm

Het is voor mij een uitdaging om iedere keer weer een film te maken die het unieke verhaal van iemand of twee geliefden vertelt. Zo heerlijk om te doen! Iedereen is anders en daarmee ook elke bruiloft, elk verhaal en dus ook elke film. Ik probeer er echt júllie verhaal van te maken. Als jullie voorkeur hebben voor muziek, kunnen jullie die aangeven. Niet perse een voorkeur? Dan maak ik zelf wat moois van muziek uit mijn collectie.

Mijn films kenmerken zich door close-ups, romantiek en vooral echtheid. Echte stemmen ook te laten horen. Mensen filmen zoals ze zijn, mooi en uniek. Als ik jullie bruiloft film, zal je sowieso ook heel veel gasten terugzien.

Het voelt voor mij echt altijd weer als een eer om een dag deel uit te mogen maken van jullie leven. Aan het eind van de dag heb ik meestal het gevoel dat ik het bruidspaar al veel langer ken. En dat is waarom ik er zo van kan genieten : )

werkwijze

Ik vind het belangrijk om jullie eerst te ontmoeten, voor ik jullie bijzondere dag mag gaan vastleggen. Jullie zijn daarvoor van harte welkom in Gouda. Mocht dat te ver weg zijn, dan kunnen we ook beeldbellen.

De uiteindelijke film moet echt weergeven wie jullie zijn, ik wil dat jullie jezelf herkennen in de film. Ook qua muziekkeuze. Als videograaf sta ik op belangrijke momenten even vooraan en probeer ik de rest van de dag zo onopvallend mogelijk alle mooie momenten vast te leggen.

Ik film jullie bruiloft met 2 camera’s, zodat ik zowel de hele ceremonie kan opnemen en ook rond kan lopen met mijn andere camera. Na jullie bruiloft streef ik ernaar binnen 3 maanden jullie film af te leveren.

VRAAG VRIJBLIJVEND MIJN TROUWBROCHURE AAN >

Wilbrecht & elisa

Bekijk meer

“Hester wat ongelooooflijk gaaf dit. Wauw wauw wauw. We staan er versteld van hoe prachtig je alles hebt vastgelegd, tot in de details. We zijn er van onder de indruk. DUIZENDMAAL DANK! Het is echt een prachtig geheel! En die muziek die het geheel helemaal af maakt, je hebt er zoveel gevoel voor, echt bewondering voor! Je hebt er echt een verhaal van kunnen maken, ons verhaal.”

Paul & Annelien

“Lieve Hester,

Ontzettend bedankt voor de mooie film! Wat heb jij talent! Je hebt alle verwachtingen overtroffen. Wij kunnen echt blijven kijken naar de film. Op onze dag stelde je ons helemaal op ons gemak en was je ook echt op de achtergrond. Je hebt beelden gemaakt waarvan wij niet wisten dat jij juist dát had vastgelegd. Kortom, we zijn erg blij!!”

Jarco & Anita

Verliefd en in tranen

“Hester is een lieve en rustig aanwezige videograaf. Tijdens de voorbereidingen hebben we goede gesprekken gehad waarin ik alles kon vertellen/vragen en stond Hester voor alles open. Op de dag zelf was Hester onzichtbaar aanwezig en hielp evt waar nodig was. Zo fijn! En toen we de preview kregen was ik helemaal verliefd en in tranen. Wauw! Zo mooi vastgelegd!! Door Hester haar werk kunnen wij en onze kinderen nog jaren kunnen genieten van deze mooie dag. Hesfilmt is meer dan alleen videograaf!”

Rien & Milou

Wow, wow, wow

Hester!!!! Wow wow, wat heb jij een geweldige, toffe, mooie film voor ons in elkaar gezet!! Het was echt verbluffend mooi en wat een scherp beeld zeg. Iedereen was overweldigend door de prachtige beelden!! Heel erg bedankt dat je onze dag vast wilde leggen, het was een feestje dat je er bij was ❤❤ Dankjewel.

Daniel & Rosanne

Prijzen

Aarzel niet om me een berichtje te sturen voor meer info!

Ps. Ben je op zoek naar een goede fotograaf? Ik oa werk veel samen met Willeke Terlouw Fotografie www.willeketerlouwfotografie.nl  en www.blijefotos.nl. Topfotografen die met veel liefde jullie bruiloft vastleggen. Of stuur me even een berichtje voor meer tips!

Geen trouwfilm, maar wel een andere film?

Naast trouwfilms, film ik ook heel graag andere verhalen. Kijk in mijn portfolio om te zien waar anderen mij voor gevraagd hebben of neem contact op om samen jouw persoonlijke idee door te spreken!