Werkwijze

Hoe mooi is het om over een jaar, 25 jaar of 50 jaar de film van jullie trouwdag terug te kijken en weer opnieuw te beleven hoe het toen was?!

Ik vind het belangrijk dat een film echt weergeeft wat er die dag is gebeurd, dat jullie jezelf herkennen in de film. Ook qua muziekkeuze.
Daarom sta ik op belangrijke momenten vooraan en probeer ik de rest van de dag zo onopvallend mogelijk alle intieme en grappige
momentjes vast te leggen.

Ik film met de Sony A7iii. Na jullie bruiloft  ga ik aan de slag om van jullie dag een mooi verhaal te maken / monteren.

Prijzen

Als ik thuiskom van jullie bruiloft, begint het echte werk pas. Ik wil een film maken die echt bij jullie past. Het monteren en het zoeken van muziek die bij jullie past kost veel tijd. Dat is niet erg en dat maakt mijn vak juist leuk, maar dat maakt wel dat er veel uren (en dus kosten) inzitten.

Uiteraard is er veel meer mogelijk; uren bijboeken, een korte preview van de dag etc. Aarzel niet om me een berichtje te sturen voor meer info.

Ps. Ben je op zoek naar een goede fotograaf? Ik oa werk veel samen met Willeke Terlouw Fotografie www.willeketerlouwfotografie.nl,  en www.blijefotos.nl. Topfotografen die met veel liefde jullie bruiloft vastleggen. Of stuur me even een berichtje voor meer tips!

Geen bruiloft,wel een film?
Bijvoorbeeld een newborn film?

Naast trouwfilms, film ik ook heel graag andere verhalen. Kijk in mijn portfolio om te zien waar anderen mij voor gevraagd hebben of neem contact op om samen jouw persoonlijke idee door te spreken!