Your story

Het is voor mij echt een uitdaging om iedere keer weer een film te maken die  het unieke verhaal van iemand of twee geliefden vertelt. Zo heerlijk om te doen!  Iedereen is anders en daarmee ook elke bruiloft of elk gezin. Zo vind ik zelf persoonlijke geloften op een bruiloft iets heel waardevols. Om die te koesteren als je 5,10,25 jaar getrouwd bent. Als je dan weer hoort, waarom de ander met jou trouwde.. Toch is het niet iedereen ‘zijn ding’ – zo in een grote groep een gelofte voorlezen en dat geeft niet. Dan maken we er nog steeds wat moois van! Muziek mogen jullie ook zelf uitkiezen, dan kies ik of en wat er bij past.

Ik houd in mijn films van close-ups, romantiek en vooral echtheid. Mensen filmen zoals ze zijn, mooi en uniek.

Een bruiloft is heel persoonlijk en intiem  en het voelt voor mij dan ook echt als een eer om daar een dag deel van uit te mogen maken. Heel gek, maar aan het eind van de dag heb ik meestal het gevoel dat ik het bruidspaar al veel langer ken. En dat is waarom ik er zo van kan genieten : )

My story

Ik ben Hester, getrouwd met Died en sinds februari 2019 moeder van zoon Siem. Ik woon in een knus huis in de binnenstad van Gouda. Begin 2013 ben ik begonnen als videografe en sindsdien film ik met heel veel passie en plezier bruiloften en andere persoonlijke verhalen. Ik voel me elke keer weer enorm gezegend met zo’n geweldige job.  Ik kan echt genieten van ieder uniek persoon die ik mag filmen. 

Reizen vind ik heerlijk. Genieten van andere culturen, andere gewoontes en prachtige natuur. Ik reis voor jullie bruiloft dan ook graag naar de andere kant van de wereld! Ik heb met Died en/of met vrienden al heel veel mooie (backpack)reizen mogen maken en elke keer weer is het een bijzondere ervaring. In december 2017 filmde ik een bruiloft in Kameroen, dat was echt heel bijzonder.

Verder heb ik de gave gekregen om te genieten van kleine dingen, dus dat probeer ik overal te doen. Ik houd van familie, gezellige dingen doen met vrienden, wandelingen in het bos, thee met melk en van God, mijn Hemelse Vader.

Ik zou je graag ontmoeten!

Lieve woorden

»Je voelde ons echt aan

Lieve Hester,

Met jouw 5 min film en de film van 30 min heb je onze dag perfect in beeld gebracht. We gaven jou de vrijheid in keuze van beelden en muziek, en wat heb je dat passend aan ons gemaakt! In de filmpjes heb je de dingen die wij belangrijk vinden (zonder dat jij dat wist) mooi in beeld gebracht. Je voelde dat gewoon aan!

Iedereen in onze omgeving is lovend over je. Ook al wisten de meeste daarna niet eens meer wie je was. Dit is denk ik het grootste compliment die we kunnen geven; onopvallend in de groep, maar wel DE mooiste shots in je film hebben.

Kortom, wij zouden iedereen aanraden HES filmt in te huren als videograaf voor jullie grote dag!

Groeten,

Diana & Roelant

»Onze film is echt prachtig

Lieve Hes,

Onze film is werkelijk prachtig! Je hebt alles vastgelegd wat we zo bijzonder mooi vonden op onze dag♡

En op een geweldige creatieve manier, oog voor detail en met prachtige muziek! We kijken ‘m elke keer weer met een lach en een traan! Zo mooi!

We willen alle aanstaande bruidsparen Hes aanraden om de dag laten vastleggen op video! Want ze is de beste!♡♡

»Het was supergezellig!

 

Hester heeft voor ons een prachtige film gemaakt van onze bruiloft. We hebben amper gemerkt dat zij of Harm aanwezig waren (behalve dat ze heel gezellig zijn) maar de film is een geweldige weergave van onze dag geworden en nog mooier dan we hadden gehoopt!

Ook kan ze super samenwerken met fotografen (wij hadden er zelfs 2 rondlopen). Wij waren heel bang dat met 2 fotografen en 2 videografen het op een filmset ging lijken maar eigenlijk heeft vrijwel niemand gemerkt dat ze er waren. Hester is echt een geweldige meid en super professioneel en zeker de prijs/kwaliteit verhouding is top!!! Sasja en Dennis