Your story

Het is voor mij echt een uitdaging om iedere keer weer een film te maken die  het unieke verhaal van iemand of twee geliefden vertelt. Zo heerlijk om te doen!  Iedereen is anders en daarmee ook elke bruiloft of elk gezin. Zo vind ik zelf persoonlijke geloften op een bruiloft iets heel waardevols. Om die te koesteren als je 5,10,25 jaar getrouwd bent. Als je dan weer hoort, waarom de ander met jou trouwde.. Toch is het niet iedereen ‘zijn ding’ – zo in een grote groep een gelofte voorlezen en dat geeft niet. Dan maken we er nog steeds wat moois van! Muziek mogen jullie ook zelf uitkiezen, al heb ik ook een uitgebreide ‘bibliotheek’.

Ik houd in mijn films van close-ups, romantiek en vooral echtheid. Echte stemmen ook te laten horen. Mensen filmen zoals ze zijn, mooi en uniek.

Een bruiloft is heel persoonlijk en intiem  en het voelt voor mij dan ook echt als een eer om daar een dag deel van uit te mogen maken. Heel gek, maar aan het eind van de dag heb ik meestal het gevoel dat ik het bruidspaar al veel langer ken. En dat is waarom ik er zo van kan genieten : )

My story

Ik ben Hester, getrouwd met Died en sinds moeder van zoon Siem en dochter Nova. Ik woon in een knus huis in de binnenstad van Gouda. Begin 2013 ben ik begonnen als videografe en sindsdien film ik met heel veel passie en plezier bruiloften en andere persoonlijke verhalen. Ik voel me elke keer weer enorm gezegend met zo’n geweldige job.  Ik kan echt genieten van ieder uniek persoon die ik mag filmen. 

Reizen vind ik heerlijk. Genieten van andere culturen, andere gewoontes en prachtige natuur.  Ik heb met Died en/of  vrienden al heel veel mooie (backpack)reizen mogen maken en elke keer weer is het een bijzondere ervaring.

Verder heb ik de gave gekregen om te genieten van kleine dingen, dus dat probeer ik overal te doen. Ik houd van familie, gezellige dingen doen met vrienden, wandelingen in het bos, thee met melk en van God, mijn Hemelse Vader.

Ik zou je graag ontmoeten!

Met mijn schatten

Lieve woorden

»Wow, wow, wow

Hester!!!! Wow wow, wat heb jij een geweldige, toffe, mooie same edit voor ons in elkaar gezet!! Het was echt verbluffend mooi en wat een scherp beeld zeg. Iedereen was overweldigend door de prachtige beelden!! Heel erg bedankt dat je onze dag vast wilde leggen, het was een feestje dat je er bij was ❤❤ Dankjewel.

Daniel & Rosanne

 

»We vinden het goud

“Wat ONWIJS MOOI! De film. Geweldig. ??Zo enorm bedankt. Je hebt onze verwachtingen weer over troffen. We vinden het goud. Weer zoiets moois wat jij neer zet. Zo puur alle personen erop. Elke keer al we weer met mensen kijken, zien we nieuwe dingen. We genieten zo heel lang na. En blijven dat telkens weer doen. Van een dag die een droom was! Dankje!! Ga lekker zo door en maak nog veel meer mensen blij! ? Succes! Liefs Leendert & Lianne.”

»Tranen

Ha Hester, wat een ONWIJS mooie film! We hebben ‘m gelijk bekeken? maar hebben echt met tranen in onze ogen de film bekeken! Nogmaals heel heel hartelijk bedankt voor het maken van de film! ?

Liefs Daan en Inge!

 

»Onmerkbaar aanwezig

Hester heeft onze bruiloft gefilmt ze was op de achtergrond bijna onmerkbaar aanwezig maar prachtige beelden gemaakt! We zijn je dankbaar! Een echte aanrader!

Koos & Anita

 

»Je voelde ons echt aan

Lieve Hester,

Met jouw 5 min film en de film van 30 min heb je onze dag perfect in beeld gebracht. We gaven jou de vrijheid in keuze van beelden en muziek, en wat heb je dat passend aan ons gemaakt! In de filmpjes heb je de dingen die wij belangrijk vinden (zonder dat jij dat wist) mooi in beeld gebracht. Je voelde dat gewoon aan!

Iedereen in onze omgeving is lovend over je. Ook al wisten de meeste daarna niet eens meer wie je was. Dit is denk ik het grootste compliment die we kunnen geven; onopvalled in de groep, maar wel DE mooiste shots in je film hebben.

Kortom, wij zouden iedereen aanraden HES filmt in te huren als videograaf voor jullie grote dag!

Diana & Roelant