Niels & Anne

Nov 13, 2017 | Bruiloft

Als je deze filmt kijkt, begin je spontaan te stralen. Omdat zij zo stralen. Omdat de liefde echt straalt. En stiekem ben ik ook gewoon hartstikke trots op mijn mooie zus in haar zelfontworpen jurk ♡ Ik filmde de bruiloft zelf niet, maar ik had wel de eer er een liefdesverhaal van te mogen maken.

Een nieuw concept, want ik filmde ze voor hun trouwdag al. Waarom wilden ze trouwen… waar ze het meest naar uitkeken… ik vroeg het ze tijdens een prachtige zonsondergang. En het gaat verder.. over 1 jaar, 5 jaar, hoop ik hem verder te maken en samen terug te kijken. Omdat een bruiloft het begin is van een avontuur ♡

Geniet! Ps. Ik ben benieuwd wat je er van vind! Ook zo’n film van jullie samen? Mail of bel gerust!

30 juni 2016 ♡

Fotografie: Nelleke Stark
Concept & filmen voor de trouwdag: HESfilmt
Filmen trouwdag: Leanne Stark
Edit: HESfilmt