Juriaan & Eline

Mar 1, 2021 | Bruiloft

Trouwen op Landgoed Land van Belofte in Moerkapelle
Verscholen tussen de bossen, waan je je in een compleet andere wereld als je Land van Belofte op rijdt. Een waanzinnig mooi landgoed vol mooie plekjes. Op deze mooie trouwlocatie vierde dit bruidspaar hun bruiloft.

Trouwen in omgekeerde volgorde
Als er 1 bruidspaar creatief was vorig jaar, was dit stel het wel! Donderdag 15 oktober was de trouwdatum, maar toen premier Rutte op 13 oktober aankondigde dat de horeca precies dan dicht zou gaan, werd er halsoverkop een geweldig plan bedacht. Alle gasten werden woensdag 14 oktober uit hun werk direct uitgenodigd om naar de trouwlocatie te komen en daar stond een heerlijk diner en borrel klaar. Verzorgd door de toppers van Knusse Keuken. Het werd een avond om nooit te vergeten, vol gezelligheid en veeeel humor.

Trouwen in coronatijd
En toen werd het 15 oktober en haalde de bruidegom opnieuw zijn bruid op. Dit keer voor een fotoshoot, de ceremonie en de kerkdienst. De ceremonie was lachen, gieren, brullen en de kerk.. dat was prachtig. Zingen mocht toen alleen door 2 voorzangers en het bruidspaar wilde zo graag zelf zingen, dat ze zelf voor in de kerk gingen staan.

Drive-trough/drive-in
Na de huwelijksdienst stond er een drive-trough op het programma. Er was zoveel belangstelling dat er een mega file ontstond, maar het was 1 en al gezelligheid. Er was een draaiorgel geregeld als verrassing en alle gasten kregen nog een sapje.

Het plezier en geluk spat er echt vanaf. Dank je wel Juriaan & Eline, voor deze fantastische dag!
(en Jos en Martijn, die deze dagen filmden, omdat ik zelf de ceremoniemeester was ;))

Locatie: Land van Belofte, Moerkapelle
Cateraar: Knusse Keuken
Fotograaf: Petra van Fotografia

Op zoek naar een christelijke videograaf?
Ik verwerk jullie identiteit en passie graag jullie trouwfilm.