Jeroen & Jacoline

Jun 13, 2020 | Bruiloft

Trouwen in de tuin 
Wat was het mooi. Alles klopte. De hele bruiloft werd gevierd in de tuin van de ouders van de bruidegom, die op een prachtplekje aan de Lek woonden. Er stond een tent die echt perfect was ingericht, gestyled en ja.. vooral de liefde werd gevierd en dat was GOED♡ En het weer werkte aardig mee, soms schuilden we even onder te tent voor de regen, maar dat was prima. O en die auto, dat is wel 1 van mijn favorietjes van afgelopen jaren hoor!!

Trouwen in coronatijd
De bruid mailde mij kort voor hun bruiloft met de vraag: ‘Heeft het nog wel zin om te komen filmen? Want ja, er mag nog zo weinig.’ En natuurlijk zei ik ja, gewoon doen! Maar ik meende dat ook oprecht. Want kijk nou wat een waardevols je kunt laten zien, aan de mensen die er niet bij konden zijn (er mochten maar 30 mensen bij zijn), maar ook later als je 25 jaar getrouwd bent. En het hopelijk iets unieks was… trouwen in coronatijd.

Same Day Edit
Dit was de Same Day Edit die gelijk ‘s avonds bekeken kon worden en naar de gasten gestuurd werd die er niet bij konden zijn.

Fotograaf: Jan Verburg Fotografie
Locatie: Tuin ouders bruidegom aan de Lek