Jan & Carlijn

May 20, 2021 | Bruiloft

Trouwen in Gouda
De dag begon met een stralend zonnetje in Reeuwijk bij de bruid thuis. Al snel maakte de zon echter plaats voor stortregen en onweer. Gelukkig trouwden Jan & Carlijn binnen in het oude stadhuis van Gouda ,dus hadden we er weinig last van. 

Lunchen op het marktplein
Na de ceremonie kreeg iedereen een lunchbox en werd er op de markt van Gouda een broodje gegeten. Toen door naar de kerk.

Trouwen bij Brasserie Buitenhuis
En precies 19 mei werden de maatregelen versoepeld en mocht er tot 20.00u worden gedineerd op de terrassen. Tijdens de kerkdienst klaarde het weer op en toen werd het toch zulk mooi weer♡ Taart, toast, bbq en bier op het terras met een prachtig zonnetje erbij. En wat een supertoffe locatie, brasserie Buitenhuis aan het Valkenburgse meer.  

Golden hour fotoshoot bruiloft
Na het diner vertrokken we met het bruidspaar en de fotograaf naar Wassenaarseslag waar we echt DIK genoten van een prachtig ondergaande zon en heel heel veel liefde. Een aanrader om ‘s avonds tijdens je bruiloft even tijd voor vrij te maken. Je bent dan relaxter, je trouwkleding hoeft niet meer zo netjes te blijven en het licht.. nou, dat spreekt voor zich. Haha, ik ben enthousiast. 

Ja, dank je wel Jan & Carlijn, dat ik jullie dag mocht vastleggen! 

Videograaf op jullie bruiloft
Ook een videograaf op jullie bruiloft? Stuur me vrijblijvend een berichtje. Ik ben benieuwd naar jullie!

Fotograaf: Malou von Baumhauser fotografie
Ceremonielocatie: ‘t Oude Stadhuys van Gouda
Feestlocatie: Brasserie Buitenhuis, Valkenburg
www.hesfilmt.nl